En aften med Ahr Spätburgunder

Arghhhhh … mon der kommer medlemmer nok til Randers Vinlaughs Ahr smagning, som var lagt i hænderne på laughets og bestyrelsens egne overkældermester Jan samt sekretær/kasserer UIrik?

De havde optimistisk indkøb 6 smagesæt, men det var nu ikke helt ved siden af, for hele 47 medlemmer havde tilmeldt sig smagningen og kunne derved smage et lille arsenal af dejlige Spätburgunder vine fra små producenter, som Jan og Ulrik selv have besøgt for et par år siden.

Og nu får jeg endelig lige tid til at skrive lidt om vinsmagningen, der blev holdt hos Revisionsfirmaet Kvist & Jensen, der godvilligt havde lagt lokaler til. Og dér fik alle de fremmødte et foredrag om dels Ahr, om druerne i Ahr, producenter og kooperativer samt selvfølgelig lidt omkring den oversvømmelse, som ramte Ahr dalen sidste sommer.

Vi kom selvfølgelig også lidt omkring de producenter, som vi i løbet af aftenen smagte vine fra. Vil man gensøge plancherne fra aftenen, så kan de downloades i denne pdf-fil Ahr vinsmagning.

Samlet smagte vi disse vine.

Efter smagningen var der som vanligt lidt at spise … lidt pølsebord, mens madvinen var den sidstnævnte Balthasar C Spätburgunder fra Weingut Deutzerhof.

Vi slutter som vanligt med lidt flere billeder.