Besøg af vinmageren Charles Hopkins fra det sydafrikanske vinhus De Grendel (8)

Afholdes torsdag den 25. april 2024 kl. 18.30 i kantinen hos Redmark, Tronholmen 5, 4. sal OBS starttidspunkt er ændret til kl. 18.30

Vi vil altid gerne have besøg af en udenlandsk vinmager i Randers Vinlaugh, men det er svært at ramme en torsdag aften og specielt at få sådan en aftale på plads i tilstrækkelig  tid forinden. Men nu er det lykkes, så torsdag den 25. april får Randers Vinlaugh besøg af den sydafrikanske vinmager Charles Hopkins og Lesedi Wines.

Hans fra Lesedi Wines har vi tidligere haft besøg af i Randers Vinlaugh og dengang blev alle vist overrasket over det høje niveau på de sydafrikanske vinhuse … og bered dig til at blive det igen.

Charles Hopkins er vinmager i vinhuset De Grendel, der ligger tæt på Cape Town på skråningerne af bjerget Tygerberg ved Tygerberg naturreservatet. Vingården drives i dag af David Pieter Berkeley de Villiers Graaff, der er 4. generation i Graaff familien, der i 1891 købte stedet, der kan dateres tilbage til 1720.

Inden Charles Hopkins kom til De Gredel, så havde han arbejdet hos Graham Beck’s Cellar. De Grendel vinene laves i en meget europæisk og kølig stil. Denne aften skal vi smage 9 forskellige De Grendel vine … lige fra skarpe mousserende vine, knastørre hvidvine og elegante rødvine på både Pinot Noir, Merlot og Shiraz. Men ikke mindst skal vi høre om vinene fra vinmageren selv … Charles Hopkins.

Vi har fået Redmark & Jyske Bank til at være sponsor … det betyder, at smagningen holdes i kantinen på 4. sal hos Redmark på Tronholmen 5 med en smuk udsigt udover byen og Randers Fjord, og der har kantinedamen Lene lovet at lave lidt spændende mad til efter smagningen, og dertil skal vi selvfølgelig nyde lidt mere De Grendel vine. Du kan allerede godt begynde at glæde dig.

Medlemspris 425 kr. – gæster 625 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest onsdag den 17. april.
Skriv ”Arr. 8 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke