25 års jubilæum special – eksklusiv gourmetaften på Østergade m/Jysk Vin (4)

Torsdag den 25. november 2021 kl. 19.00 på Østergade 1

OVERTEGNET OG DESVÆRRE LUKKET FOR TILMELDINGER 🙁

Den 14. november er det præcis 25 år siden, at Randers Vinlaugh holdt stiftende generalforsamling. Havde det været et ægteskab, så havde vi kaldt det et sølvbryllup. Laughets 25 års jubilæum skal selvfølgelig markeres med et ordentligt jubilæumsgilde. Med sølvbestik på bordene naturligvis. Og gode vine. Og god mad.

Vi har derfor booket Restaurant Østergade 1, som et utal af gange har lagt lokaler til nogle af vinlaughets mange smagninger. De er om nogle garant for god gourmetmad … og derfor er det også meget passende, at smagningen afholdes netop dét sted … med en mundsavlende og spændende 4 retters middag.

Vinmæssigt bliver det også et overflødighedshorn med vine, der vil være selv en pave værdig. For det gennemgående tema for hele aftenen bliver nemlig Châteauneuf-du-Pape – toppen af poppen af vinene fra det sydlige Rhône.

Vi skal nyde 7 forskellige Châteauneuf-du-Pape vine … altså når vi først lige har hilst ordentlig på hinanden og ønsket Randers Vinlaugh og hinanden tillykke med 25 års jubilæet, og det gør man selvfølgelig bedst i vaskeægte champagne.

Vinene kommer fra vores venner fra Jysk Vin, som virkelig har fulgt Randers Vinlaugh igennem alle de 25 år og stået for rigtigt mange spændende smagninger gennem tiden. Så naturligvis er de også med denne aften til pavestolte at præsentere alle aftenens vine.

Der er med andre ord lagt op til en aften extraordinaire i lag med andre gode medlemmer af Randers Vinlaugh … og det skal således nok blive et festligt jubilæum med alt, hvad hjertet begærer.

Medlemspris 600 kr. – gæster ikke muligt.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 18. november.
Skriv ”Arr. 4 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke