Oregon smagning med Vinkreutzer & American Wine (4)

Afholdes torsdag den 28. november 2024 kl. 19.00 på Restaurant Skovbakken

Frederik Kreutzer er nærmest en institution inden for vin i Danmark … han har en Diploma uddannelse fra WSET, der er verdens største vinuddannelse, er grundlægger af vinuddannelse.dk, vinblogger med Vinkreutzer siden 2007, og Frederik skriver også for magasinet Din Vinguide.

I dag arbejder han hos American Wine i Hellerup, der har mere end 200 forskellige vine fra 10 forskellige stater i USA. Vi har lokket Frederik til at besøge Randers Vinlaugh, hvor han vil stå for en smagning af amerikanske vine, dog ikke kun amerikanske, men mere specifikt fra det kølige område Oregon i det nordlige USA.

Oregon er en af de mest spændende vinregioner i USA. Med en række mikroklimaer og vinstokke, der dyrkes på bjerghældninger, er Oregon kendt for at producere nogle af de bedste Pinot Noir vine i verden. Men det er ikke kun Pinot Noir, der trives i dette område. Oregon er også hjemsted for fremragende Chardonnay vine.

Vi skal netop smage vine på Chardonnay og Pinot Noir … samt lidt på Pinot Gris druen, som i øjeblikket vel nærmest er blevet mode i det meste af verden og anvendes af dygtige og innovative vinmagere … men det kan vi bare glæde os til at smage.

Vi holder smagningen på Restaurant Skovbakken, hvor vi efter smagningen også skal nyde deres altid dejlige buffet … og selvfølgelig lidt mere Oregon vin.

Medlemspris 500 kr. – gæster 700 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest onsdag den 20. november.
Skriv ”Arr. 4 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke