Vinsmagning hos Vinhuset Randers og temaet Det Nye Europa med fokus på vinene fra Spanien, Tyskland og Østrig (6)

Afholdes torsdag den 22. februar 2024 kl. 19.00 hos Vinhuset Randers, Kirketorvet 4

Der sker store forandringer i vinverdenen mange steder. Vi har i aften valgt, at smagningen specielt vil sætte  fokus på Spanien, Tyskland og Østrig. Det har vi blandt andet gjort, fordi der netop her sker en rivende udvikling men også fordi Vinhuset Randers har en særlig forkærlighed for vinene fra  disse lande. Årsagen til at besøge  Vinhuset Randers skal også ses i lyset af, at der udover navneskiftet også her er sket store ændringer i 2023.

Vinhuset Randers er en vin-, spiritus- og delikatesseforretning i Latinerkvarteret i Randers Midtby.  Denne er drevet af Susanne og Peter Hunniche, som har haft butik siden april 2001. Igennem tiden er der kommet flere hænder til, først Anders, og siden Malthe – som nu står for en del af den daglige drift, og som også vil forestå smagningen for Randers Vinlaugh.

Først var butikken en del af ”Vinstokken” og siden 20 år i ”Skjold Burne”. Primo 2023 er butikken gået ud af kædesamarbejdet, og 99% af vinsortimentet udskiftet. Butikken drives nu som ”Vinhuset Randers” i tæt samarbejde med Østjysk Vinforsyning som hovedleverandør af vin.

Vinsmagningen her skal vise, hvad Vinhuset Randers er blevet, og understrege, hvad der karakteriserer det nye vinsortiment. Med vinhusets egne ord: Friskhed, Balance og Value for Money.

Efter smagningen vil der blive serveret en spændende tapasanretning, og mon ikke også der bliver mulighed for endnu en vin indenfor aftenens tema.

Vi forventer at kunne afholde smagningen i cafeen/forretningen hos Vinhuset Randers med begrænset plads, så tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Medlemspris 410 kr. – gæster 610 kr.  – OBS deltagerbegrænsning, så først til mølle
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto;
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest onsdag den 14. februar.
Skriv ”Arr. 6 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.