Århus tur/retur med champagne i bussen og Galicien rundt på Jysk Vin Vinbar (6)

Torsdag den 23. februar 2023 med busafgang fra Arena Randers  kl. 18.00

Jysk Vin Randers har åbnet en vinbar. Desværre ligger den i Århus. Det gør vi noget ved i Randers Vinlaugh. Vi lejer en bus, serverer Champagne under vejs og kører til Jysk Vin Vinbar i Vestergade i Århus.

Jysk vin blev grundlagt for mere end 40 år siden og har som de fleste bekendt både en fysisk butik og en webshop, og nu har de så også føjet en rigtig vinbar til. Den skal vi selvfølgelig besøge.

Jysk Vin Vinbar drives i samme ånd, som er kendetegnende for Jysk Vin med fokus på kvalitetsvine, nær kontakt med vinbonden samt den tætte dialog med gæsterne og kunderne.

Den daglige leder af vinbaren, Anders Søgaard, vil afholde en smagning med temaet Galicien rundt. Galicien er Spaniens grønne hjørne beliggende helt oppe mod nordvest, hvor Atlanterhavet sender hyppige regnbyger ind over det smukke og barske land. Det er også her pilgrimmene valfarter til byen Santiago de Compostela, og mange tager den berømte vandretur på Caminoen.

Vores udfordring bliver at smage på vine, der er meget anderledes end vine fra det øvrige Spanien – ikke mindst forårsaget af det barske klima og påvirkningen fra Atlanterhavet.

Det mest kendte vinområde i Galicien er Rias Baixas, men mon ikke også vi stifter bekendtskab med nogle af de fire øvrige galiciske vinområder. 11 druesorter er tilladt i DO Rias Baixas med Albarino som den mest betydningsfulde.

Anders og Jysk Vin Vinbars personale vil sørge for, at vi får en interessant spansk aften, som selvfølgelig vil være akkompagneret af en lækker tapas anretning. Viva Espana!

Medlemspris 475 kr. – gæster 675 kr.  – pladsbegrænsning på
40 deltagere, så efter først til mølle princippet
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto;
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest onsdag den 15. februar.
Skriv ”Arr. 6 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.