Kategoriarkiv: Om laughet

Avisen skriver: Randers Vinlaugh fylder 25 år

Da Randers Vinlaugh midt i november rundede 25 år, så havde vi kontakt til Randers Amtsavis … for sådan et jubilæum er jo værd at markere, for vi er faktisk en af de ældste, større vinklubber i landet.

Der kom da også en artikel … ganske vist lidt forsinket og alene i ugebladet Randers Onsdag, men lidt er jo bedre end ingenting, som man jo siger.

Hvis du synes, at den er svær at læse, så klik på linket nedenunder … så får du artiklen samt vores egen pressemeddelelse til avisen i mere læsevenlig PDF format.

Randers Vinlaugh

Avisen skriver: Randers Vinlaugh fylder 20 år

Randers Vinlaugh runder her i november 20 år … så den store jubilæumssmagning på Restaurant ET står for døren, endda med største tilslutning nogensinde med 65 deltagere og vi kunne endda ha’ været endnu flere, såfremt der havde været mere plads i restauranten.

De 20 år er ikke gået ubemærket hen … her lige en artikel fra Randers Amtsavis den 7. november.

Untitled

Hvis du synes, at den er svær at læse, så klik på linket nedenunder … så får du artiklen samt vores egen pressemeddelelse til avisen i mere læsevenlig PDF format.

randers-amtsavis_2016-11-07

http___amtsavisen

Mød Randers Vinlaugh på Facebook

I forbindelse med udgivelsen af Randers Vinlaughs nye website, så har vi også oprettet en side på Facebook.

Hvis du vil tilmelde dig vinlaughets side på Facebook, så tryk på ikonet til højre, så kommer du til vor side på Facebook. Når du på Facebook siden øverst har markeret, at du synes godt om Randers Vinlaugh, så får du løbende nyheder og remindere om vinsmagninger på din Facebook side. Det er da ganske smart.

Bliv medlem af Randers Vinlaugh

Medlemskab af Randers Vinlaugh koster kun 400 kr. om året. Du får adgang til alle vores arrangementer, typisk omkring 8-9 årlige arrangementer om året. Pris på deltagelse i smagninger varierer lidt fra gang til gang, men regn typisk med omkring 350 kr., hvilket dækker selve vinsmagningen samt god mad. Ved nogle af vinsmagningerne er der endvidere mulighed for at købe vine til favørpriser.

Ønsker du at være medlem af Randers Vinlaugh, så send en mail til laughet kasserer Ulrik Houlberg Iversen, så hører du snart nærmere.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit medlemsskab

Lidt historie om Randers Vinlaugh … stiftet tilbage i 1996

I efteråret 1996 tog gardinhandler Alex Madsen og restauratør Peder Mikkelsen initiativ til oprettelse af en vinklub i Randers efter forbillede af Hadsund Vinlaugh. En arbejdsgruppe blev nedsat med de to initiativtagere, advokat Tom Askholm, direktør Jørn Kaae og statsautoriseret revisor Mads Jørgen Knudsen som medlemmer.

Arbejdsgruppen inviterede til en introduktionsaften på Restaurant Skovbakken den 10. oktober 1996. Der var opbakning til oprettelse af en vinklub, og der kunne efterfølgende indbydes til stiftende generalforsamling den 14. november 1996 på Restaurant Skovbakken, og Randers Vinlaugh blev stiftet med bestyrelse og vedtægter.

Som bestyrelse blev valgt arbejdsgruppens medlemmer. Antallet af medlemmer blev sat til 30, hvilket mål snart blev nået. Den stiftende generalforsamling var også starten på mange kommende vinsmagninger. Den første smagning var Bourgogne forstået af U.K.L. Vine i Lystrup, I 1998 kunne vinlaughet også invitere på den første vinrejse til Alsace med Renaud Bronner som vinguide med besøg bl.a. hos Kuentz-Bas i Husseren-les-Charteaux, Hubert Beck i Dambach-la-Ville og gourmetmiddag på den 1. stjernede Michelin-restaurant Au Fer Rouge i Colmar.

I skrivende stund har vinlaughet således de første 10 år bag sig og tæller i dag mere end 60 medlemmer. Blandt medlemmerne ses endnu mange fra de første år.

Avisartikel fra laughets stiftelse
Avisartikel fra laughets stiftelse