Bisgaard Vinhandels egne importvine (3)

Afholdes torsdag den 24. oktober 2023 kl. 19.00 kl. 19.00 hos Randers FC Konference, Parkboulevarden 31

For en del år tilbage besøgte Randers Vinlaugh Bisgaard Vinhandel oppe i Støvring, og det blev et brag af en vinsmagning. Forretningen ligger fortsat i Støvring, men siden dengang har de også åbnet en vinforretning i Viborg … Bisgaards Vinhandel 2 eller blot kaldet Bisgaard’s, og de har i dag også egen import af vine fra en række udvalgte vinproducenter.

Nu har vi overtalt den næste generation i form af Michael Bisgaard til at komme til Randers Vinlaugh og præsentere nogle af de vine, som de selv importerer.

Temaet bliver derfor Bisgaard’s egen import og det betyder bl.a. at vi skal smage lidt champagne, hvidvine fra Alsace, Mosel og Soave samt rødvine fra primært Frankrig og Italien.

Det er alle vinhuse, som familien Bisgaard selv har udvalgt og besøgt … med det er spændende navne, så I kan allerede godt begynde at glæde jer. Vi skal bl.a. smage vine fra Steinmetz, Ginglinger og skal forbi områder som Piemonte, Toscana og Châteauneuf-du-Pape.

Smagningen holdes hos Randers FC Konference, Parkboulevarden 31, og det sted kender vi jo allerede for gode rammer og altid lækker buffet.

Medlemspris 450 kr. – gæster 650 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest onsdag den 16. oktober
Skriv ”Arr.3 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.