Canadisk vin med Den-Can på Tronborg (3)

Torsdag den 28. oktober 2021 kl. 19.00 på Restaurant Tronborg

Canada som vinland virker som en overraskelse for mange, men der har været produceret vin i landet i over 200 år, og over de seneste to årtier har vinproduktionen kun gået i positiv retning. Det er et cool climate område, som faktisk ikke ligger langt fra vinområdet New York State, der også har nogle af USA’s ældste vinhuse.

Der er en helt anden vintradition i et ungt land som Canada, og det medfører en særlig innovativ tilgang, hvor de gerne skubber grænserne i forbindelse med blanding af druer og videreudvikling.

Der produceres god vin i flere canadiske delstater, men Ontario og British Columbia er klart de to største. Der produceres især fantastiske gode vine tæt ved Niagara Falls og i Okanagan Valley i British Columbia. De fleste, som smager canadiske vine bliver meget positiv overrasket … og det er vi også klar til at blive i Randers Vinlaugh.

For den 28. oktober får vi nemlig besøg af Den-Can Wine, som netop har specialiseret sig i canadiske vine og har et tæt samarbejde med vinerier i Canada … specielt med fokus på områder såsom Prince Edward County og Niagara, hvor de finder deres canadiske vine.

Smagningen afholdes på Restaurant Tronborg, og så ved vi godt, hvad det betyder … masser af god mad.

Medlemspris 450 kr. – gæster 650 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 21. oktober
Skriv ”Arr. 3 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.