Beaujolais med Løgismose på Fladbro Kro (7)

Torsdag den 17. marts 2022 kl. 19.00 på Fladbro Kro

Selvom Beaujolais er et oldgammelt vinområde, hvor man mener, at der er blevet produceret vin i flere end 2.000 år, så er det måske det mest hotte sted i Bourgogne i øjeblikket. Vinene fra Beaujolais udvikler sig helt vildt i disse år og bliver bare bedre og bedre!

Formelt hører Beaujolais ind under Bourgogne distriktet, men af mange opfattes Beaujolais som et selvstændigt distrikt. Beaujolais har altså altid stået i skyggen af de rigtige Bourgognevine.

Det kan skyldes tre ting: Dels laves Beaujolais på druesorten Gamay, mens rød Bourgogne laves på Pinot Noir, dels har Beaujolais ikke den samme elegance eller gemmepotentiale og endelig koster Beaujolais nærmest ingenting i forhold til en anstændig Bourgogne.

Men vinene fremstår oftest milde, frugtige og lettilgængelige og i dag frembringer en række nye, unge vinmagere,  mange nye spændende vine på niveau med store Bourgogne-vine. I Beaujolais kan du således i dag finde fantastiske kvalitetsvine … endda med et lagringspotentiale, der nærmer sig de langt dyrere vine fra den nordligere del af Bourgogne.

Løgismoses salgschef Remi Sahner vil føre os igennem en spændende aften med nogle af disse Beaujolais vine… både i gammel og ny stil og herunder vil vi smage vine fra 5 af Beaujolais’ 10 Cru’er, bl.a. skal vi nørde med spændende nye vine fra Morgon! Og netop Morgon er sammen med  Moulin á Vent og Fleurie nok de mest eftertragtede af alle de 10 Cru’er.

På den madmæssige side, så bliver vinene suppleret med fremragende mad, for Beaujolais smagningen afholdes nemlig på Fladbro Kro … dermed er der lagt op til en super aften, som du ikke må gå glip af.

Medlemspris 475 kr. – gæster 675 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 10. marts
Skriv ”Arr. 7 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.