Tour de France battle med Sigurd Müller Vinhandel (7)

Torsdag den 23. marts 2023 kl. 19.00 i Puma Loungen hos Randers FC konference

Tour de France i 2022 blev på mange måder historisk set med danske øjne … en start i Danmark og selvfølgelig ikke mindst Jonas Vingegaards fantastiske sejr.

Til vinsmagningen til marts 2023 går der også lidt tour i den, idet vi skal have en lille battle, hvor en række franske vine skal smages to ad gangen, men fra forskellige franske vinområder … som fx Alsace mod Bourgogne.

Til at forestå denne lille kamp om den gule førertrøje, får vi besøg af Christian Worsøe Damm fra Sigurd Müller Vinhandel i Aalborg. Han vil præsentere alle kombatanterne i feltet og forsøge at holde feltet nogenlunde samlet, selv om der bliver kamp om både den gule og den rødprikkede trøje.

Vi skal omkring gode og kendte Tour de France vinområder som Alsace, Bourgogne, Beaujolais og helt sikkert også både det sydlige og det nordlige Rhône … og måske skal vi endda klare en af de værste stigninger på Mont Ventoux, hvor Vingegard netop smadrede Pogačar.

Og smagningen holdes netop et sted, som også er kendt for store sportbegivenheder, nemlig hos Randers FC Konference i deres Puma Lounge. Her skal vi også nyde et lækker buffet … så det bliver en spændende og vinøs start på Tour de France 2023.

Medlemspris 485 kr. – gæster 685 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest onsdag den 15. marts.
Skriv ”Arr. 7 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.