Randers Vinlaugh åbnede 2021/22 sæsonen med en ekstrasmagning

Sæsonen 2020/21 i Randers Vinlaugh blev på alle måder underlig. Covid-19 pandemien lagde sin klamme hånd over programmet, hvor det ene efter det andet arrangement blev aflyst.

Og således fik vi aldrig udsendt et program for 1. halvår 2021 … for man måtte bare ikke mødes. Så derfor, da vi i starten af maj måned fandt ud af, at tingene begyndte at åbne, så fik vi idéen til en hurtigt arrangeret ekstraordinær vinsmagning.

Det kunne lade sig gøre med kort varsel via lidt velvillig hjælp fra vores kendte ven af vinlaughet, nemlig Jysk Vin, mens Restaurant Slotskroen også var med på idéen. Det blev en smagning med temaet tyske vine, hvor Jysk Vin præsenterede sprøde hvidvine og skarpe rødvine fra deres forskellige vinproducenter i Mosel, Nahe, Rheingau, Ahr og Pfalz.

Det blev vor gamle ven Hans Peter, som præsenterede vinene og hvor var det godt at mødes igen og det var 31 fremmødte deltagere også enige i. De fik en grundig rundtur i tysk vin med et program, som omfattede disse vine:

Det blev bagefter suppleret af Slotskroens gode buffet … og sådan fik vi så skudt den nye sæson 2021/22 i gang på sæsonens blot 3. dag og så er det bare rart at tænke på, at der fortsat er 8 arrangementer igen for resten af sæsonen.