Referat fra Cool Riesling smagningen

Riesling
Torsdag den 28. august 2014 … var en dato, som 45 medlemmer af Randers Vinlaugh havde ventet på. Den dag blev den nye sæson nemlig skudt i gang, og endda med det, som laughet frimodigt havde kaldt en Cool Riesling smagning … selvfølgelig behørigt lagt efter den traditionelle årlige generalforsamling.

De 45 gæster var måske også lokket til huse af, at vinsmagningen skulle forestås af laughets gamle ven Georg Nielsen fra Sigurd Müller Vinhandel i Ålborg, for Georg har tidligere forestået flere smagninger i laughet og Georg var også tourguide på laughets vinrejse til Rhône i 2008. Georg havde været syg i en periode, og kom i rullestol, men det forhindrede ikke et godt humør og stor fortællelyst. Så det var bestemt  en Georg i topform, som præsenterede 8 forskellige vine på Riesling, da vi hurtigt – som altid – havde overstået generalforsamlingen.

Vi smagte følgende vine denne aften:

Mindeord
Det var da også med chok, at vi ugen efter modtog den triste besked fra Sigurd Müller Vinhandel, at Georg pludselig var død om mandagen. Dermed var smagningen i Randers Vinlaugh måske hans sidste smagning. Vi vil huske Georg for godt humør, stor vinviden, sjove vittigheder og godt samvær. Ære være hans minde og tanker til familien.