Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

Aflysning … igen (SUK)

Vi må desværre også konstatere, at det pga. Covid-19 epidemien ikke bliver muligt at afholde sæsonens sidste vinsmagning … vores sæsonafslutning på Østergade 1 med Løgismose Vine. Det beklager vi selvfølgelig rigtigt meget … surt for os alle.

Imidlertid kommer begge de aflyste arrangementer igen på programmet i efterårssæsonen, så I vil ikke blive snydt for nogle af arrangementerne … de bliver reelt blot skubbet. Vi arbejder på fuld tryk på det nye program, hvor begge arrangementer er med.

Vi kan allerede nu afsløre, at Pinot Noir smagningen på Restaurant NOK med Bækkelund Vin er plansat til torsdag den 17. september og sæsonafslutningen på Østergade 1 med Løgismose torsdag den 19. november … så sæt allerede nu X i kalenderen.

Det nye efterårsprogram sender vi som normalt ud primo juni måned og vi gør os ekstra umage med at lave det yderst spændende, for vi ved, at der snart vil være et indestængt og eksplosivt behov for igen at komme ud at smage vin med de andre gode medlemmer i Randers Vinlaugh.

Vi kontakter selvfølgelig snarest de tilmeldte medlemmer til sæsonafslutningen for refundering af de indbetalte beløb. I får en mail direkte fra kassereren. 

Pas på hinanden derude … og skål. 

Aflysning

Regeringen har bedt alle om at vise ansvar i den alvorlige situation med Corona virus.

Vi har på baggrund af regeringens udmeldinger sent i går valgt at aflyse aftenens vinsmagning.

Vi beklager selvfølgelig, at det sker med så kort frist … men regner med at afholde smagningen på et senere tidspunkt.

Nærmere info følger med de praktisk ting, bl.a. returnering af indbetalt deltagerbetaling.

Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.

Selve smagningen skal I dog ikke snydes for, så den kommer med i programmet for 2. halvår af 2020. Indtil da kan I besøge Bækkelund Vines Facebook side, hvor indehaveren Dan Magnussen poster små videoer om vin og mad i den her tid, hvor store vinsmagninger ikke kan afholdes.

Bestyrelsen

Gensyn med Nord-Rhône & Anders

Anders fra Bichel 1
Et godt gensyn … det var vel én af hovedoverskrifterne for Randers Vinlaughs Nord-Rhône smagning. Gensynet omfattede aftenens foredragsholder Anders, som tidligere har været medlem af laughet, arbejdet hos den lokale Vinspecialist, men nu repræsenterede Bichel Vine i Hjortshøj ved Århus.

Men gensynet omfattede også vinene fra Rhône. Det er jo altid ”som at komme hjem”. Elskelige, fyldige og fyrrige vine med saft, kraft og elegance. Specielt for Nord-Rhône har vinene også en kølighed, som løfter niveauet endnu en tak. Og 32 medlemmer havde da også tilmeldt sig til denne smagning, som blev afholdt i de velkendte lokaler på Restaurant Skovbakken.

Anders fortalte glødende og vidende om vinene, som kom fra de 3 vinehuse, som Bichel forhandler fra det nordlige Rhône, nemlig Guigal, A. Clape og Alain Graillot. Vi smagte denne aften følgende vine:

Jeg har som vanlig lavet links til beskrivelse og min vurdering af vinene.

Efter smagningen var der den traditionsrige buffet fra Skovbakken … og sammenlagt en skøn aften endnu en gang i Randers Vinlaugh.

Anders fra Bichel 2