Genåbning – Jysk Vin præsenterer tyske vine på Slotskroen

Torsdag den 3. juni 2021 kl. 19.00 på Slotskroen

Nu da COVID-19 restriktionerne lettes og programmet for 1. halvår aldrig nåede ud, så vil vi gøre lidt for, at I ikke helt glemmer Randers Vinlaugh, så derfor har vi hurtigt arrangeret en ekstraordinær vinsmagning. Det kan lade sig gøre med kort varsel via lidt velvillig hjælp fra en kendt ven af vinlaughet, nemlig Jysk Vin.

Jysk Vin vil lave en smagning for Randers Vinlaugh med temaet tyske vine, hvor Jysk Vin præsenterer både sprøde hvidvine og skarpe rødvine fra deres forskellige vinproducenter i Mosel, Nahe, Rheingau, Ahr og Pfalz.

Og da vi i Randers Vinlaugh ikke har brugt af kassebeholdningen her under corona, så spytter vi i kassen og laver arrangementet til en attraktiv pris, så vi virkelig kan få skudt livet tilbage i vort vinlaugh med godt selskab, højt humør, hygge og samvær.

Vi glæder os allerede … for vin smager nu engang bedst uden mundbind.

Smagningen holdes på Slotskroen, der disker op med deres sædvanlige lækkerier … helt som vi plejer, men nu med skyldig hensyntagen til COVID-19, så derfor skal deltagere selvfølgelig også møde op med coronapas, som viser en negativ test, tidligere smitte indenfor 180 dage eller viser, at man allerede er blevet vaccineret.

Medlemspris 350 kr. – gæster 550 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 28. maj.

Skriv ”Arr. EKSTRA + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.