Eksklusiv sæsonafslutning på Østergade 1 med Løgismose (8)

Torsdag den 16. april 2020 kl. 19.00 på Østergade 1 

Sæsonafslutningen i Randers Vinlaugh er altid noget særligt og eksklusivt … og afslutningen for 2019/20 sæsonen biiver  bestemt ikke det mindste anderledes, da vi har hyret en af de danske sværvægtere indenfor gastronomi og god vin – nemlig Løgismose – til at komme til Randers og holde en vinsmagning for medlemmerne i vort gamle og traditionsrige vinlaug. 

Løgismose har siden etableringen i 1965 været en institution indenfor mad og vin, bl.a. stod grundlæggerne Lene og Svend Grønlykke bag åbningen af Restaurant Kong Hans Kælder, driften af Falsled Kro, Løgismose Mejeri og etableringen af butikken Løgismose Vin, Mad og Delikatesser, som dannede rammen om vinimporten. 

Derfor er det også meget passende, at smagningen afholdes på Restaurant Østergade 1, hvor vinene bliver parret med en 3-retters middag … et glas bobler til en appetizer, 2 forskellige hvidvine til forretten, hele 3 forskellige rødvine til hovedretten og selvfølgelig en lille sød vin til desserten. 

Østergade 1 og Løgismose i skøn symbiose … det kan kun blive godt. 

Der er med andre ord lagt op til en aften extraordinaire i lag med andre gode medlemmer af Randers Vinlaugh … og det skal således nok blive festligt, anderledes og en smule traditionsrigt. 

Medlemspris 575 kr. – gæster 775 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 9. april.
Skriv ”Arr. 8 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke