Sydafrikansk smagning med Lesedi Wines (4)

Torsdag den 21. november 2019 kl. 19.00 på Café McAle

Sydafrika har gennemgå en kolossal forandring. Siden apartheidstyret, hvor der ikke var meget samhandel med andre lande, er der nu under en ny demokratisk regering sket stor udvikling … ikke mindst i vinindustrien i Sydafrika.

Mens de fleste mest kender de sydafrikansk vine som billigere vine i supermarkedskæderne, så er der også begyndt at blive produceret vine af meget høj kvalitet. En ny generation af vinmagere er på vej, og de søger inspiration i de typiske vinområder som Frankrig og Italien.

Det betyder, man i højere grad ser især europæisk inspirerede vine i en høj kvalitet og til priser. som fortsat er fornuftige. Et møde med et par vine fra Lismore Estate Vineyards slog benene væk under laughets sekretær, som besluttede, at det igen var tid til at lægge arm med vinene fra Sydafrika, og I vil blive overrasket, blown-away og duperet tør sekretæren godt love. 

Vi har derfor fået fat i vinfirmaet Lesedi Wines fra Aarhus, der netop har specialiseret sig i kvalitetsvine fra ambitiøse små producenter i Sydafrika. Indehaveren Hans Cramer Øllgaard vil guide os igennem et program af særligt udvalgte vine, som vil glæde selv inkarnerede vinnørder.

Den sydafrikanske vinsmagning har vi lagt hos McAle, hvor Leif Bressum i vanlig stil vil komponere en menu, som kan lede tankerne hen på det solvarme Afrika. Det bliver med andre ord en aften, hvor vinene kan få selv den mest larmende vuvuzela og truttende elefanter til at forstumme i selskab med vinlaughets gode medlemmer.

Medlemspris 450 kr. – gæster 650 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 14. november.
Skriv ”Arr. 4 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke