Liv i en gammel tradition … medbring din egen vin til sæsonafslutningen på Bistroteket (4)

Torsdag den 25. april 2019 kl. 19.00 på Bistroteket

Det er jo altid bestyrelsen i Randers Vinlaugh, som bestemmer programmet og dermed også, hvilke vine vi smager til vores mange vinsmagninger. Det er selvfølgelig også vort job som bestyrelse.

Alligevel synes vi, at det er på tide en enkelt aften at genoplive en gammel tradition i Randers Vinlaugh … nemlig en sæsonafslutning som i gamle dage, hvor alle medlemmerne selv får mulighed for at medbringe nogle af deres yndlingsvine og dele dem med bordet.

Ikke siden april 2010 har vi gennemført den gamle tradition med, at laughets medlemmer selv skulle medbringe vin til maden, for at dele deres vinoplevelser med andre medlemmer. Og nu støver vi så – efter 9 år – traditionen af igen … men hvem er også bedre at dele vinoplevelser med end andre vin-nørder?

Men for at det skal være en rigtig sæsonafslutning, så skal der god mad på bordet. I 2010 blev afslutningen holdt på Skovbakken, men denne gang bliver det på Bistroteket, hvor vi skal igennem en 3-retters menu. Bistroteket kan ikke oplyse menuen endnu, da de også gerne vil overraske med en spændende sæsonpræget oplevelse på deres sædvanlige høje gastronomiske niveau.

Medbring derfor, hvad du gerne vil dele denne aften … vi foreslår en hvidvin og en rødvin, som du synes er noget helt særligt og du gerne vil dele med andre ved bordet. På den måde kommer vi formentlig til at smage noget overraskende og uventet.  

Vi håber, at du er med på at genoplive traditionen en aften i lag med andre gode medlemmer af Randers Vinlaugh …  det skal nok blive festligt, anderledes og en smule traditionsrigt. 

Medlemspris 400 kr. – gæster ikke muligt
Max 50 deltagere efter først til mølle princippet
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 18. april.
Skriv ”Arr. 4 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke