Champagnesmagning med Champaniac (3)

Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19.00 hos Jutlander Bank på Østervold

Champagne er for de fleste lig med fest, luksus og kvalitetsvin. Boblerne i en Champagne stammer fra andengæringen i flasken. Denne form for andengæring, bliver kaldt for Champagne metoden – det korrekte navn er dog Méthode Classique.

Som de fleste ved, så kommer den ikoniske drik fra Champagne distriktet i Frankrig, lige omkring Reims og Epernay. De har eneret på navnet, så står der Champagne på etiketten, kan man være ganske sikker på, at det er en ægte Champagne.

Og så er Champagne i øjeblikket in … mere populært end nogensinde før og selv unge mennesker drikker champagne. Da vi samtidig i Randers har et lille eksklusivt importfirma af netop gode champagner, hvad er så mere naturligt end at lave en fuldstændig 100% champagnesmagning i Randers Vinlaugh? Bare en aften med den ikoniske drik.

Vi får således torsdag den 21. marts 2019 besøg af Jan og Carsten fra Champaniac og de vil guide os igennem et udvalg af deres champagnehuse. Champaniac er et lille firma, som Jan og Carsten driver på hobbybasis, men en alvorlig hobby, og de koncentrerer sig alene om helt små producenter i Champagne. Der finder man fantastisk kvalitet til overkommelige penge.

Den storslåede champagnesmagning afholdes hos Jutlander Bank. De har lovet at lægge lokaler til og sponsorere lidt mad til de boblende vine … og dermed bliver der jo ekstra penge til, at vi kommer til at smage nogle af de bedste champagner fra Champaniacs sortiment.

Kom med til en særlig bebrusende smagning i Randers Vinlaugh. 

Medlemspris 400 kr. – gæster 600 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto;
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 14. marts.
Skriv ”Arr. 3 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb