Vino e passione … italiensk smagning med Italux (3)

Torsdag den 18. oktober 2018 kl. 19.00 på Restaurant Skovbakken

De fleste vinnørder elsker italienske vine, for landet er et sandt mekka af forskellige og fantastisk vin. Navne som Barolo, Barbaresco, Barbera og Brunello får smilet frem hos de fleste, og landet producerer da også nogle af verdens bedste vine. Desværre bliver det dermed også tit rigtigt dyrt.

Imidlertid findes der importører, som har fundet små italienske perler, som ikke koster spidsen af en jetjager og én af disse er Italux i Skanderborg.

Dem har Randers Vinlaugh lokket til Randers for at lave en lille smagning, hvor vi smager en række vine fra hovedsagelig det nordlige Italien. Herunder selvfølgelig også Barolo, Barbaresco, Barbera og Brunello, men også andre små perler, fx lidt Montepulciano d’Abruzzo og fabelagtig Rosso di Montalcino m.m. Og så til priser, så vi alle kan være med.

Vi afholder smagningen på Restaurant Skovbakken, som også vil lave en lækker buffet til os … ikke den gamle, velkendte buffet, men en ekstraordinær af slagsen, som kan leve op til de 4 B’er … Barolo, Barbaresco, Barbera og Brunello.

Der er med andre ord lagt op til en aften med italiensk velsmag eller for at blive hos Italux’ nøgleord … vino e passione.

Medlemspris 350 kr. – gæster 550 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto;
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 11. oktober.
Skriv ”Arr. 3 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb