Vinmagernes aften hos Jysk Vin (3)

Torsdag den 22. oktober 2020 kl. 19.00 hos Jysk Vin

Noget af de mest spændende ved vinsmagninger er at smage vine, som man ellers aldrig før har smagt … vine som overrasker og udvider ens vinunivers. Det bliver dog en ekstra tak mere interessant, når vinene præsenteres af den, som selv har lavet vinene. Sidst vi prøvede det i Randers Vinlaugh, var til bourgognesmagningen med Knud Kjellerup fra Maison Albert Sounit og Domaine Bernollin.

Nu vil vi allerede igen give medlemmerne i Randers Vinlaugh en sådan uovertruffen oplevelse, men denne gang bliver det ikke bare én vinmager … men med hele 2 udenlandske vinmageren på én aften … og så endda fra 2 store vinhuse, nemlig Weingut Robert Weil i Rheingau – en sand Riesling mester – samt Sottimano fra Barbaresco i Piemonte. Med andre ord lidt af et scoop !!!

Vi har nemlig lavet en aftale med Jysk Vin om en aften med de to vinmagere … en Vinmagernes aften, som holdes hos Jysk Vin på Østre Boulevard. De to vinmageren skal i deltage i Jysk Vins vinfestival et par dage efter og Jysk Vin har simpelthen lokket dem til at komme til lille Randers et par dage før for Randers Vinlaughs skyld. Så håber vi selvfølgelig bare, at Corona virussen ikke spænder ben for dette lidt unikke arrangement.

Der kommer efter vinene – 4 vine fra hvert af de to vinhuse – også lidt pølsebord med tilhørende madvin, som vi altid plejer i Randers Vinlaugh. Men I kan allerede nu godt sætte kryds i kalenderen … der er lagt op til en særdeles spændende vinaften.

Medlemspris 400 kr. – gæster 600 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 15. oktober
Skriv ”Arr. 3 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.