Tysk inspirationsaften … tysk vin på badeværelset (3)

Torsdag den 22. oktober 2020 med busafgang kl. 18.00 ved Randershallen

Jysk Vin må desværre aflyse deres vinfestival i oktober og det betyder også, at vi heller ikke kan gennemføre vores arrangement Vinmagernes aften. Beklager.

Men vi har så totalt innovativt fundet en anden løsning, nemlig en tysk inspirationsaften. Vi besøger i stedet den tyske badeværelse producent Duravit i Aarhus, hvor vi kan få inspiration til fremtidens badeværelse og samtidig nyde fabelagtig tysk vin. Den kombination har du garanteret ikke prøvet før!

I Duravits inspirerende showroom  får vi nemlig besøg af Vinvärket, som er startet af 3 unge fyre fra Skanderborg, som selv totalt har forelsket sig i tysk vin og efterhånden fået forhandlingen af vine fra både en række nye, spændende og store velkendte producenter som fx Franz Keller. Senest har Geranium endda valgt flere vine fra Vinvärket til deres vinkort..

I kommer til at smage tyske vine fra den øverste hylde på badeværelset … so to speak. Udover at fremvise deres showroom, så vil Duravit også sponsorere maden, således vi får en aften, som vi sent vil glemme.

Vi har samtidig sat prisen på arrangementet 100 kr. ned, således prisen nu er 300 kr. pr. deltager .. og vi lover, at der bliver masser af tysk kvalitet for alle pengene, ja endda for mer’ … så skynd jer at tilmelde jer!

Medlemspris 300 kr. – gæster 500 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 15. oktober
Skriv ”Arr. 3 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.