Winemakers Dinner … med bourgognevinmageren Knud Kjellerup på Restaurant Funder (6)

Torsdag den 6. februar 2020 kl. 19.00 på Restaurant Funder

Randers Vinlaugh laver torsdag den 6. februar 2020 et ekstravagant arrangement … en eksklusiv Winemakers Dinner, hvor nogle af de ypperste vine møder den ypperste gastronomi. Vi har nemlig lokket den travle danske vinmager Knud Kjellerup til en smagning i vort stolte, gamle vinlaugh.

Nogle af jer kender måske allerede Knud Kjellerup, som ejer og driver de to burgundiske vinhuse Domaine Bernollin & Maison Albert Sounit, hvor vinene bare bliver bedre og bedre år for år. 

Og flere kender nok også Briand Funder, som nu igen – 15 år efter han lukkede den fantastiske Restaurant Marie Grubbe på Tjele Gods – atter tripper for at laver gourmetmad, nu på den nyåbnede Restaurant Funder (Randers Golf Klub), hvor denne Winemakers Dinner selvfølgelig skal holdes. 

Briand Funder er selv fan af Knud Kjellerups vine, så han har oven i købet lovet at kreere en 3-retters middag, som kan supplere de elegante bourgognevine … både hans Crémant de Bourgogne bobler samt de lækre hvide Chardonnay og røde Pinot Noir vine. 

Og vi advarer med det samme … det kommer mer’ vin end normalt, for Knud Kjellerup vil præsentere os for 12 af sine forskellige vine, og han tager samtidig en gammel kending af lauget med i form af Jan Post Nielsen, der er repræsentant for Kjær & Sommerfeldt, der er importør af vinene fra Kjellerup.

Prisen for deltagelse bliver grundet god vilje hos både Knud Kjellerup og Briand Funder hel exceptionel … kun 575 kr. i medlemspris for dette lille overflødighedshorn af et arrangement. Skynd dig at tilmelde dig, for der bliver rift om pladserne.

Medlemspris 575 kr. – gæster 775 kr. 
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 30. januar
Skriv ”Arr. 6 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.