Antinori smagning og generalforsamling (1)

Torsdag den 22. august 2019 kl. 19.00 hos Jyske Bank, Dytmærsken 

Tradition, passion og kvalitet igennem 26 generationer. Man kunne også tilføje innovativ og med respekt for det traditionelle håndværk. Antinori familien har været involveret i vinfremstilling i over seks århundreder siden 1385, da Giovanni di Antinori blev optaget i ”Arte Fiorentina”, vinmagernes orden i byen Firenze.

Det var her det startede, og siden har det udviklet sig til en af de førende og mest respekterede vinproducenter i Italien, og måske endda i hele vinens verden.

Familievirksomheden drives i dag af Marchese Piero Antinori med støtte af sine 3 døtre Albiera, Allegra og Alessia. Basen er stadig primært i Toscana, hvor man også laver den ikoniske supertoscaner Tignanello.

Vi har i Randers Vinlaugh fornøjelsen af at få besøg af Krestian Uhrskov fra Uhrskov vine, som vil præsentere et udvalg af Antinoris sortiment … og selvfølgelig skal vi da også smage Tignanello.

Vi skal smage et bredt udsnit af vine fra Antinori og deres sortiment af vine fra deres forskellige vingårde. Vi kunne fremhæve flere, men oplev det selv på smagningen. Glæd jer til at smage den høje kvalitet.

Vinsmagningen holdes i det, som næsten kan betegnes som ”klublokalet”, nemlig kantinen i Jyske Bank … og den vinglade bank har lovet at sponsorere lidt italiensk tapas.

Men inden selve smagningen skal vi selvfølgelig ha’ afholdt årets generalforsamling, hvor der – traditionen tro – serveres lidt mousserende vin.

Indkaldelsen og dagsordenen for generalforsamlingen kan I se nedenunder:

Medlemspris 400 kr. – gæster 600 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 15. august
Skriv ”Arr. 1 + dit navn” som reference ved indbetalingen.
Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 

Dagsordenen er som følger:

  1. Valg af dirigent
  2. Formandens beretning
  3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab
  4. Fastsættelse af kontingent for 2020/2021
  5. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer: Jan Jørgensen og Ulrik Houlberg Iversen er på valg. Begge er villige til genvalg
  6. Valg af revisor og en suppleant: Mads Jørgen Knudsen er villig til genvalg som revisor, og suppleant Bent Just er også villig til genvalg.
  7. Behandling af indkomne forslag 8. Eventuelt

Eventuelle forslag skal være formanden i hænde senest mandag den 22. juli 2019.

Under generalforsamlingen er laughet vært ved et glas mousserende vin.

For at deltage i og opnå stemmeret på generalforsamlingen skal kontingentet kr. 400,00 være indbetalt senest mandag den 22. juli 2019.

Husk proceduren fra sidste år !!! Kontingentet på 400 kr. indbetales direkte til Randers Vinlaughs konto; reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest mandag den 22. juli. Skriv ”kont. + dit navn” som reference ved indbetalingen.

LEIF BUNDGAARD – BERNT NIELSEN – JAN JØRGENSEN – SVEND PEDERSEN – ULRIK HOULBERG IVERSEN