Vinsmagning med vine udvalgt af franskmand med lokalt kendskab afholdes på Bistroteket (5)

Torsdag den 16. januar 2020 kl. 19.00 på Bistroteket

Randers Vinlaugh har allieret sig med Ludovic Riauté, hvor Frankrig kommer i centrum til torsdag den 16. januar på Bistroteket.

Ludovic Riautè er født og opvokset i Frankrig. Kendskab og viden omkring vin startede ved Loire dalen på vinskolen i Orlèans, og sidenhen har Ludovic været mange forskellige steder, hvor mad og vinen har været i centrum bl.a. som restaurantchef på Karoline Amalie og restaurantchef og sommelier på det franske Brasserie Ferdinand i Århus, hvilket også medførte, at han blev nomineret 2 gange til bedste sommelier i Danmark af den danske spiseguide.

I 2013 fik Ludovic tilbuddet om at bliver ejer af Vinspecialisten i Silkeborg, som han i dag stadig driver med præcision.

Vinene til aftenens tema vil koncentrere sig omkring Loire, Gascogne og Rhone.

Stedet for denne aften er velkendt af medlemmerne, for smagningen er henlagt til Bistroteket, hvor Peter og Johanne smilende byder os velkommen endnu en gang.

Så er du nysgerrig efter at se, hvad en ”ægte” franskmand kan berette fra ”egen” baghave, er det en rigtige god idé at deltage, da det ikke bliver mere autentisk.

Maden og det gode liv hænger uløseligt sammen i Frankrig, og det kommer især til udtryk, når det handler om. ”Den gode stemning. Den gode mad. Den gode vin”

Derfor vil Randers Vinlaugh glæde sig til at se medlemmer til en spændende aften i Frankrigs tegn.

Medlemspris 500 kr. – gæster 700 kr.
Tilmelding sker via indbetaling af medlemsprisen på konto:
reg.nr. 7835 kontonr. 1161969 senest torsdag den 9. januar.
Skriv ”Arr. 5 + dit navn” som reference ved indbetalingen. Efter tilmeldingsfristen udløb refunderes indbetalt beløb ikke.