Aflysning … igen (SUK)

Vi må desværre også konstatere, at det pga. Covid-19 epidemien ikke bliver muligt at afholde sæsonens sidste vinsmagning … vores sæsonafslutning på Østergade 1 med Løgismose Vine. Det beklager vi selvfølgelig rigtigt meget … surt for os alle.

Imidlertid kommer begge de aflyste arrangementer igen på programmet i efterårssæsonen, så I vil ikke blive snydt for nogle af arrangementerne … de bliver reelt blot skubbet. Vi arbejder på fuld tryk på det nye program, hvor begge arrangementer er med.

Vi kan allerede nu afsløre, at Pinot Noir smagningen på Restaurant NOK med Bækkelund Vin er plansat til torsdag den 17. september og sæsonafslutningen på Østergade 1 med Løgismose torsdag den 19. november … så sæt allerede nu X i kalenderen.

Det nye efterårsprogram sender vi som normalt ud primo juni måned og vi gør os ekstra umage med at lave det yderst spændende, for vi ved, at der snart vil være et indestængt og eksplosivt behov for igen at komme ud at smage vin med de andre gode medlemmer i Randers Vinlaugh.

Vi kontakter selvfølgelig snarest de tilmeldte medlemmer til sæsonafslutningen for refundering af de indbetalte beløb. I får en mail direkte fra kassereren. 

Pas på hinanden derude … og skål.